Događaji

06
Jun
2024

Konferencija: Informaciona bezbednost – izazov modernog poslovanja,

11:00 - 16:00


Regionalna privredna komora Zlatiborskog upravnog okruga organizuje tematsku sednicu Parlamenta privrednika u proširenom sastavu na temu Informaciona bezbednost – izazov modernog poslovanja, u četvrtak 6.6.2024 u 11h u Užicu.Prijavite se još danas, broj mesta je ograničen: office.uzice@pks.rs
DETALJNIJE

23
Apr
2024

Vebinar: Sajber higijena i bezbednosna kultura u kompanijama

11:00 - 12:00


1. Analiza bezbednosti informacionog sistema,


2. Implementacija kvalitetnih sajber softverskih rešenja,


3. Formiranje ili outsourcing stručnog IT tima ključni su koraci u zaštiti poslovanja svake kompanije.


Međutim, ni to neće biti dovoljno ukoliko izostane adekvatna obuka SVIH zaposlenih, ne samo IT stručnjaka, o sajber higijeni.


Prijavite se na besplatni vebinar koji organizujemo u saradnji sa Švajcarsko-srpskom privrednom komorom i Italijansko-srpskom trgovinskom komorom na webinar@sky-express.rs
DETALJNIJE

15
Apr
2024

Konferencija informaciona bezbednost – Izazovi modernog poslovanja

11:00 - 15:00


Sky Express sa zadovoljstvom ponovo učestvuje na konferenciji u organizaciji Privredne komore Srbije „Konferencija informaciona bezbednost – Izazovi modernog poslovanja", koja će biti održana u Zrenjaninu 15. aprila.

 

Na konferenciji će se diskutovati o obavezama koje donosi Zakon o informacionoj bezbednosti, preventivnoj zaštiti od sajber napada i obuci zaposlenih kada je u pitanju čuvanje i zaštita podataka.
DETALJNIJE

20
Mar
2024

Vebinar: Edukacija o sajber bezbednosti: tradicionalni ili moderan pristup?

11:00 - 12:00


Da li vaš program edukacije zaposlenih o sajber bezbednosti daje rezultate?

 

Organizujemo vebinar: ,,Edukacija o sajber bezbednosti: tradicionalni ili moderan pristup?'' u saradnji sa Nemačko-srpskom privrednom komorom.

 

Iva Lazić će govoriti o savremenim metodama za efikasnu edukaciju celog tima, koje DOKAZANO smanjuju sajber rizik u kompanijama.

 

Možete se prijaviti na webinar@sky-express.rs
DETALJNIJE

25
Jan
2024

Konferencija Informaciona bezbednost u organizaciji PKS

11:00 - 14:00


Kompanija Sky Express učestvuje na konferenciji o informacionoj bezbednosti u organizaciji Privredne komore Srbije.


Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite.

 

Molimo Vas da prisustvo konferenciji potvrdite do srede, 24. januara 2024. godine na e-mail: ict@pks.rs

 
DETALJNIJE

23
Jan
2024

Sinergija akademskog, privatnog i civilnog sektora u jačanju sajber bezbednosnih kapaciteta

10:00 - 15:00


Na Univerzitetu Crne Gore u periodu od 23. do 25. januara 2024. godine. održaće se obuka Evropskog koledža za odbranu i bezbednost (ESDC), Univerziteta Crne Gore i Nacionalnog Univerziteta za javnu upravu iz Mađarske, pod nazivom: ,,Osnove sajber bezbjednosti za profesionalce izvan tehničke struke".

 


Ovo je prva obuka ESDC-a u Crnog Gori i biće podržana i od strane kompanije Sky Express Montenegro, partnera u brojnim istraživačko-edukativnim inicijativama Univerziteta Crne Gore u domenu sajber bezbednosti i uz logističku podršku Women4Cyber.

 

 

 

Foto: UCG
 
DETALJNIJE

09
Nov
2023

Sky Express na VMware EXPLORE konferenciji

12:30 - 13:15


VMware, vodeći provajder multi-cloud servisa za sve aplikacije, i naša partnerska kompanija, organizuje VMware Explore u periodu od 6. do 9. novembra.

 

Naši inženjeri će na praktičnom primeru ispričati kako su uz pomoć VMware Carbon Black rešenja uspeli da zaustave sajber napad i omoguće kontinuitet poslovanja klijentu.

 

Očekuje vas pregršt predavanja i panela.

 

Registrujte se besplatno i saznajte sve što je potrebno o mult-cloud tehnologiji.

 

Login - Events (vmware.com)
DETALJNIJE

12
Okt
2023

Webinar: Edukacija o sajber bezbednosti namenjena celom timu

11:00 - 12:00


Organizujemo webinar u saradnji sa Italijansko-srpskom privrednom komorom i Švajcarsko-Srpskom privrednom komorom. Prijavite se na vreme, broj mesta je ograničen. Prijavite možete poslati na webinar@sky-express.rs
DETALJNIJE

29
Sep
2023

10:00 - 14:00


Velika nam je čast što ćemo učestvovati na konferenciji "Cyber Security u službi unapređenja biznisa: Optimizacijom rizika do konkurentne prednosti" u organizaciji Naučno tehnološkog parka Crne Gore u okviru manifestacije Dani nauke i inovacija u Crnoj Gori. Konferencija ima za cilj da otkloni zablude da samo velike kompanije i institucije moraju voditi računa o sajber odbrani, kao i da ukaže na mogućnost sticanja konkurentske prednosti ulaganjem u ovu oblast. Sa druge strane, nužnost ulaganja u jačanje edukativnih kapaciteta će podići svijest i sposobnost sajber odbrane na nacionalnom nivou. Datum: 29.9.2023. Lokacija: Hotel Hilton, Podgorica Vrijeme: 10:00 - 14:00h Ciljna grupa: MSP, StartUp kompanije, inovacione kompanije, predstavnici javne uprave, itd. Više detalja: https://www.daninaukeiinovacija.me/


DETALJNIJE

22
Sep
2023

Sky Express učestvuje na BSides Tirana konferenciji ove jeseni

09:00 - 18:00


 

Sky Express, lider Zapadnog Balkana u oblasti zaštite digitalnih podataka, podržaće konferenciju o IT bezbednosti BSides Tirana kao Diamond sponzor.

 

 

BSides Tirana je dinamična dvodnevna konferencija o bezbednosti informacionih sistema koja inspiriše i angažuje ljude zainteresovane za sajber bezbednost i služi kao vitalna veza između security profesionalaca i tehnološke zajednice u Tirani.

 

 

 

Sky Express će dočekati sve goste na svom promo štandu, a CEO kompanije će učestvovati u panelu o trendovima u sajber bezbednosti.

 

 

Zahvaljujemo se organizatoru na ovoj uzbudljivoj prilici i radujemo se učešću 22. septembra!
DETALJNIJE

12
Sep
2023

Sajber bezbjednost u Crnoj Gori: Da li smo na pravom putu?

18:00 - 20:00


Sky Express Montenegro učestvuje na meet up-a na temu: “Sajber bezbjednost u Crnoj Gori: Da li smo na pravom putu?“ u organizaciji ICT Cortex-a.

 

Neke od tema o kojima će biti diskusije ticaće se trenutnog stanja Cyber bezbednosti u Crnoj Gori, poznavanja telco usluga, zaštićenosti javne infrastrukture, ali i aktuelnog poziva USA State Departmenta i ponuđenoj nagradi.

 

Predviđeno trajanje panel diskusije je 1h, a nakon toga sledi networking za nastavak diskusiju uz osveženje i povezivanje se ICT zajednicom.

 

Učesnici:

Dušan Krkotić, Načelnik direkcija za informacionu bezbjednost, Ministarstvo javne uprave Crne Gore

Mladen Bukilić, Infortmation Security Expert, ČIKOM DOO

Stanko Janković, Infortmation Security Enginner, Red Beetle Security

Tiodor Jovović, Chief Business Officer u Sky Express Montenegro

 

Moderator:

Aleksandar Obradović, ICT Cortex

 

Tehnička napomena: Biće omogućen i simultani prevod. 

12. septembar 2023. (utorak)

UpBeat Hub (iznad Konobe Lanterna) u 18.00h

Prijave na https://tinyurl.com/mtuhfrrs 
DETALJNIJE

02
Jun
2023

Multidisciplinarna panel diskusija „Sajber higijena i bezbjednosna kultura u organizacijama“

11:00 - 14:00


Multidisciplinarna panel diskusija „Sajber higijena i bezbjednosna kultura u organizacijama“, u organizaciji Univerzitet Crne Gore Udruženja pravnika i kompanije Sky Express Montenegro održaće se u Rektoratu UCG, u Podgorici, 2. juna 2023. godine, sa početkom u 11.00 časova.

 

Diskusija je podeljena na dva panela, na teme ,,Bezbjednost u doba digitalne transformacije: Izazovi i prilike za obrazovanje'' i ,,Regulatorni okvir informacione bezbjednosti u Crnoj Gori''.

 

Ovom prilikom će kompanija Sky Express Montenegro donirati 500 licenci za korišćenje softvera namenjenom edukaciji o sajber bezbednosti zaposlenima na Univerzitetu Crne Gore.

 

Organizacija ove panel diskusije teži da doprinese uspostavljanju veza između nauke, istraživanja i privrede u skladu sa nacionalnim i evropskim programskim politikama digitalne tranzicije, kao i zajedničke misije izgradnje sigurnijeg okvira informacione bezbjednosti u Crnoj Gori.

 

Okupiće predstavnike akademske zajednice, privatnog, javnog i civilnog sektora sa ciljem sagledavanja aktuelnih sajber rizika i prezentacije savremenih rješenja u odgovoru na njih.

 

 

Zbog ograničenog broja mjesta, potrebna je potvrda prisustva putem mejla: jelena.jovanovic@sky-express.rs sa rokom do 30. maja.

 

 
DETALJNIJE

24
Apr
2023

Vidimo se na RSA 2023!

09:00 - 17:00


Kompanija Sky Express će ove godine sa svojim partnerima, vodećim svetskim cyber security vendorima, kao i predstavnicima Evolution Equity Partners, jednog od najvećih investicionih fondova, prisustvovati prestižnoj internacionalnoj cybersecurity konferenciji, RSA, koja će se održati u San Francisku od 24 do 27 aprila.
DETALJNIJE

15
Mar
2023

Webinar: Edukacija o sajber bezbednosti namenjena svim zaposlenima

11:00 - 12:00


Ljudski faktor predstavlja najslabiju kariku u lancu bezbednosti kompanije!
Najozbiljnije kompromitacije podataka u kompanijama se dešavaju upravo zbog nedostatka adekvatne obuke i nepažnje zaposlenih.

Ne čekajte da se phishing napad dogodi vašoj kompaniji, edukujte svoje zaposlene o sajber bezbednosti i sačuvajte poslovne podatke.

Organizujemo webinar u saradnji sa Italijansko-srpskom privrednom komorom i Švajcarsko-Srpskom privrednom komorom. Prijavite se na vreme, broj mesta je ograničen.
DETALJNIJE

02
Nov
2022

Webinar: Kako da postupite kada se sajber napad dogodi?

11:00 - 12:00


Kompanija Sky Express organizuje webinar na temu:,,Kako da postupite kada se sajber napad dogodi?'' u saradnji sa Švajcarsko-Srpskom trgovinskom komorom, Nemačko-Srpskom privrednom komorom i KOmoro Italijansko-srpskih privrednika.

 


Ukoliko želte da prisustvujete webinaru, možete se prijaviti na webinar@sky-express.rs do 1.11.2022.

 


Vidimo se 2.11.2022 u 11h!
DETALJNIJE

04
Okt
2022

Integrator - Regionalna cyber security konferencija

17:00 - 11:00


Svi zainteresovani koji žele da prate konferenciju uživo, mogu se registrovati pute linka:

 

Webinar Registration - Zoom 

više informacija na: www.cyberkonferencija.rs 

Dobrodošli!
DETALJNIJE

23
Jun
2022

Konferencija ,,Rizici novog doba: dve godine pandemije''

09:00 - 17:00


Kompanija Sky Express će biti jedan od glavnih sponzora konferencije ,,Rizici novog doba: dve godine pandemije'' koja će se održati 23. juna u hotelu Crown Plaza u organizaciji Inicijative za jačanje bezbednosti podataka.

 

Detaljnije o konferenciji i agendi:https://beriskprotected.rs/dogadjaji/225_konferencija-rizici-novog-doba-dve-godine-pandemije-da-ci-su-novi-modeli-poslovanja-trajno-stanje-koje-rizike-nose-i-kako-ih-prevazici.html 
DETALJNIJE

09
Jun
2022

Najveća IT konferenciju u regionu - vForum Adria u Puli od 8. do 10. juna

10:00 - 19:00


Naša partnerska kompanija VMware organizuje IT konferenciju ''vForum Adria'' u Puli od 8. do 10. juna.
Na konferenciji se očekuje preko 300 učesnika iz 9 zemalja.

Ponosni smo što ćemo biti deo ove prestižne konferencije kao Zlatni partner. Tema o kojoj ćemo govoriti je MSSP, upravljanje bezbednošću informacionog sistema. Govornici će bito gospodin Tiodor Jovović, CBO i gospodin Aleksandar Mitić, Senior IT Security inženjer.

Detaljnije o registraciji i agendi saznajte na portalu www.vforumadria.com
DETALJNIJE

01
Mar
2022

Upravljanje bezbednošću informacionog sistema

12:00 - 11:00


Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da budete naš gost na vebinaru: ,,Upravljanje bezbednošću informacionih sistema (MSSP)’’ koji organizujemo u saradnji sa Švajcarsko-srpskom trgovinskom komorom, Komorom italijansko-srpskih privrednika i Nemačko-srpskom privrednom komorom.

Vebinar će se održati putem Zoom platforme, u utorak, 1.3. od 11 do 12h.

Pozivamo sve zainteresovane kompanije da se prijave na vebinar do 25.2.2022.
Broj mesta je ograničen.
DETALJNIJE

07
Okt
2021

Vebinar: Bezbednost poslovnih informacionih sistema

11:00 - 12:00


Pozivamo sve zainteresovane kompanije da se prijave na vebinar do 5.10.2021.
Broj mesta je ograničen.
DETALJNIJE

07
Jul
2021

Speed business meeting

14:30 - 17:30


Ponovo se okupljamo na Speed Business Meeting-u, ove godine sa članovima Nemačko-srpske privredne komore, Francusko-srpske privredne komore i Komore italijansko-srpskih privrednika.

Kompanija Sky Express je zlatni sponzor ovog event-a koji se održava u sredu, 7. jula, u hotelu Radisson Collection Old Mill u Beogradu.

Vidimo se!
DETALJNIJE

26
Maj
2021

IDC Security Forum

09:30 - 12:50


IDC (International Data Corporation) je vodeća svetska kompanija za istraživanje, consulting i organizovanje konferencija u informacionoj i telekomunikacionoj industriji. Preko 1100 IDC-ijevih analitičara u više od 110 zemalja pruža lokalnu ekspertizu i uvid o globalnim i lokalnim ICT tržištima. IT direktori i uprave kompanija širom sveta već 50 godina se uzdaju u IDC informacije i na osnovu njih donose odluke i doprinose uspehu svojih kompanija. Kompanija Sky Express, sa statusom Platinum partnera, će održati predavanje na IDC Security Forumu 26. maja na temu: 5 Crucial Questions Every Organization Should Ask About Security of its ERP.

Pridružite nam se na Security Forumu na kojem ćemo zajedno razgovarati o važnim izazovima današnjeg poslovanja:

 

▶ ️ Sve sofisticiraniji cyber napadi 
▶ ️ Sve složeniji regulatorni zahtevi
▶ ️ Kompleksna IT infrastruktura

 

Registracija: https://ceeevents.idc.com/events/idc-adriatic-security-forum-2021/registration-7ede20e490d54fa4aa35f39fb8622a25.aspx?4W%2CM3%2C7ede20e4-90d5-4fa4-aa35-f39fb8622a25&fqp=true
DETALJNIJE

Prethodni događaji

CONTACT US

Get In Touch

We look forward to
hearing from you.

CONTACT US

KONTAKT

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

KONTAKTIRAJTE NAS
x
Sky Express koristi kolačiće (cookies) koji služe poboljšanju funkcionalnosti sajta i ne sadrže lične podatke. Više o kolačićima pročitajte u Politici privatnosti.
x
Sky Express uses cookies to improve the functionality of the site and do not contain personal information. Read more about cookies in our Privacy Policy.